TAXI EDE

 

 

BEL  0318 - 611  611

 

Kleijer Taxi Ede is een middelgrote onderneming die bekend staat om de professionele en persoonlijke behandeling van de klant. Bij de verschillende zorgverzekeraars staat het te boek als een van de meest betrouwbare vervoerders in de regio. Niet voor niets blijven de klanten bewust kiezen voor dit bedrijf als het gaat om personenvervoer.

Het bedrijf telt ca.35 chauffeurs (m/v) die met elkaar alle verschillende soorten vervoer verzorgen. Zij worden hierin bijgestaan door een van onze centralisten. Deze coördineert de diverse ritten zodat de chauffeur op tijd op de juiste plaats is. De chauffeurs die bij Kleijer Taxi Ede in dienst zijn worden onder andere geselecteerd op representativiteit, behulpzaamheid en sociale vaardigheden.

Bovendien zijn alle chauffeurs in het bezit van de benodigde chauffeurspas die u als klant de zekerheid geeft dat uw chauffeur geschikt is voor het werk dat hij/zij doet. Hiernaast wordt het personeel gestimuleerd in het volgen van cursussen gerelateerd aan de specifieke werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn de verschillende vakopleidingen taxichauffeur van de Stichting Kwaliteitsbevordering Kleinschalig Personenvervoer (SKKP) zoals de basisopleiding taxivervoer (CCV-T). Naast deze vakopleidingen worden ook aanvullende cursussen aangeboden zoals bijvoorbeeld Sociale vaardigheden, Doelgroepenvervoer en EHBO.

Taxi Kleijer in Ede is hét taxibedrijf dat u altijd een vriendelijke service en vervoer van professionele kwaliteit biedt. Met meer dan 80 jaar ervaring weet Kleijer Taxi Ede dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxibedrijf.

Kleijer Taxi Ede houdt een breed werkgebied aan.: Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen, Renkum, Doorwerth, Oosterbeek, Lunteren, Harskamp, Wekerom, Otterlo, Ederveen, De Klomp, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel. Maar ook naar alle andere plaatsen in nederland en daarbuiten.

Zo kunt u gebruik maken van de kwalitatief hoogwaardige diensten van Kleijer Taxi Ede in heel nederland, maar er zijn ook mogelijkheden tot vervoer van en naar Schiphol. Tevens zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijk personenvervoer, regulier taxivervoer, Airportservice, groepsvervoer,cruisterminal taxi en vervoer voor uitgaanspubliek. Dit is nog slechts een greep uit het uitgebreide dienstenaanbod van Kleijer Taxi Ede.

Kleijer Taxi in in Ede is hét taxibedrijf dat u altijd een vriendelijke service en vervoer van professionele kwaliteit biedt. Met meer dan 80 jaar ervaring weet Kleijer Taxi Ede dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxibedrijf.. Dit zorgt ervoor dat u altijd mag rekenen op de beste service wanneer u een taxi in Ede nodig heeft.

Voor nadere informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Natuurlijk kunt u ook onze website verder raadplegen. 

 

 

 

 

 

Sinds 1989 is KPS Koeriers Ede een begrip in de transportsector. Het is tevens een onderdeel van de Kleijer Taxi Ede

Service, snelheid, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid is het wensenpakket waar de Nederlandse markt behoefte aan heeft!

Voorzien van een modern, goed onderhouden en herkenbaar wagenpark met gekwalificeerd personeel waaraan hoge eisen zijn gesteld, vervoeren wij uw goederen op de manier zoals u het zelf zou doen, zowel nationaal als internationaal.KPS Koeriers is NIWO-vergunninghoudend.

 

Uw vervoer is onze taak. 

 
      HOME          HOME                 
 ,
 
 
schiphol taxi ede schiphol taxi veenendaal schiphol taxi wageningen taxi ede tarieven taxi ede wageningen
 
 
 
         
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kleijer Vervoersdiensten

 
Ede
 
Wageningen
 
 
Uw mening telt en vinden wij belangrijk!
Vul hieronder het Tevredenheids-
onderzoek in zodat wij onze service 
kunnen blijven optimaliseren.  

Mijn Kleijer Ervaring   

 

          Je reisopties van en
         naar de luchthaven
                   CONTACT HOME
              Neem een  taxi
 

Hier handige tips voor je vliegt. 

 

CONTACT HOME

Weer