Taxi Otterlo - OTC

 

Tel + 31 318 - 611 611

 

Kleijer Taxi Otterlo is een middelgrote onderneming die ook in Otterlo bekend staat om de professionele en persoonlijke behandeling van de klant. Bij de verschillende zorgverzekeraars staat het te boek als een van de meest betrouwbare vervoerders in de regio. Niet voor niets blijven de klanten bewust kiezen voor dit bedrijf als het gaat om personenvervoer.

Het bedrijf telt ca.35 chauffeurs (m/v) die met elkaar alle verschillende soorten vervoer verzorgen. Zij worden hierin bijgestaan door een van onze centralisten. Deze coördineert de diverse ritten zodat de chauffeur op tijd op de juiste plaats is. De chauffeurs die bij Kleijer Taxi Otterlo in dienst zijn worden onder andere geselecteerd op representativiteit, behulpzaamheid en sociale vaardigheden.

Bovendien zijn alle chauffeurs in het bezit van de benodigde chauffeurspas die u als klant de zekerheid geeft dat uw chauffeur geschikt is voor het werk dat hij/zij doet. Hiernaast wordt het personeel gestimuleerd in het volgen van cursussen gerelateerd aan de specifieke werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn de verschillende vakopleidingen taxichauffeur van de Stichting Kwaliteitsbevordering Kleinschalig Personenvervoer (SKKP) zoals de basisopleiding taxivervoer (CCV-T). Naast deze vakopleidingen worden ook aanvullende cursussen aangeboden zoals bijvoorbeeld Sociale vaardigheden, Doelgroepenvervoer en EHBO.

Taxi Kleijer in Otterlo is hét taxibedrijf dat u altijd een vriendelijke service en vervoer van professionele kwaliteit biedt. Met meer dan 80 jaar ervaring weet Kleijer Taxi Otterlo dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxibedrijf.

Kleijer Taxi otterlo houdt een breed werkgebied aan.: Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Bennekom, Rhenen, Renkum, Doorwerth, Oosterbeek, Lunteren, Harskamp, Wekerom, Otterlo, Ederveen, De Klomp, Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel. Maar ook naar alle andere plaatsen in nederland en daarbuiten.

Zo kunt u gebruik maken van de kwalitatief hoogwaardige diensten van Kleijer Taxi Otterlo in heel nederland, maar er zijn ook mogelijkheden tot vervoer van en naar Schiphol. Tevens zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van zakelijk personenvervoer, regulier taxivervoer, Airportservice, groepsvervoer,cruisterminal taxi en vervoer voor uitgaanspubliek. Dit is nog slechts een greep uit het uitgebreide dienstenaanbod van Kleijer Taxi Otterlo.

Kleijer Taxi in in Otterlo is hét taxibedrijf dat u altijd een vriendelijke service en vervoer van professionele kwaliteit biedt. Met meer dan 80 jaar ervaring weet Kleijer Taxi Otterlo dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxibedrijf.. Dit zorgt ervoor dat u altijd mag rekenen op de beste service wanneer u een taxi in Otterlo nodig heeft.

Voor nadere informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Natuurlijk kunt u ook onze website verder raadplegen. 

 

 Informatie Otterlo op de Veluwe 

 
Taxi OtterloHet Nationale Park De Hoge Veluwe

  

De groene schatkamer van Nederland. Plan uw bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe Otterlo. Bekijk alles wat het Park te bieden heeft: Natuur & Landschap ...

 
Taxi Otterlo Hotel de Sterrenberg

 

Beleef de Hoge Veluwe en ontspan in ons luxe 4-sterren wellness hotel te Otterlo. Fiets of loop over de Veluwe en laat u 's avonds culinair in de watten leggen  in Restaurant Cèpes

 
Taxi Otterlo
 't Witte Hoes 
 

 

Historische doktersvilla in Otterlo Inspirerende vergaderaccommodatie Besloten locatie voor uw gezelschap 700m van Park Hoge Veluwe en Kröller-Müller Museum

 
Taxi OtterloGrand Cafe Restaurant Kruller 

 

Grand Café Hotel Kruller Hotel, restaurant en vergaderlocatie 950m van Nationaal Park de Hoge Veluwe en Kröller-Müller Museum Dé plek om te ontspannen te vergaderen, lunchen, dineren

 
 
Taxi OtterloHet Kröller-Müller Museum
 
 
In het Kröller-Müller Museum Otterlovind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

 

Otterlo camping / vakantiepark Otterlo restaurant Otterlo hotel
     
Camping Niesjeshof Restaurant Cèpes t Witte Hoes
De Roek Vakantiebungalows De Waldhoorn Hotel de Sterrenberg
Droompark De Zanding Grand Cafe Kruller Grand Cafe Hotel Kruller
EuroParcs Resort De Wije Werelt Eetcafe de 3 ster  
Glamping In Otterlo Carnegie Cottage  
Groepsaccommodatie "De Boomstronk" De Houtzagerij  
het Mussennest Monsieur Jacques  
Kampeerboerderij Peppelenburg    
Maatschap Veldhuizen Bouwmeester    
Mini Camping de Rusthoeve    
Minicamping "de Bosrand"    
Minicamping "De Damakker"    
Minicamping de Bosrand    
Minicamping De Kwekerij    
Minicamping Nieuw Beekdal    
Minicamping Otterlo    
Minicamping 't Kikkergat    
Recreatiecentrum Heidekamp B.V.    
Rust En Natuur Camping Beek En Hei    
Vakantieoord Het Lorkenbos    

Uw vervoer is onze taak. 

 
      HOME          HOME                 
 ,
 
 
schiphol taxi ede schiphol taxi veenendaal schiphol taxi wageningen taxi ede tarieven taxi ede wageningen
 
 
 
         
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kleijer Vervoersdiensten

 
Ede
 
Wageningen
 
 
Uw mening telt en vinden wij belangrijk!
Vul hieronder het Tevredenheids-
onderzoek in zodat wij onze service 
kunnen blijven optimaliseren.  

Mijn Kleijer Ervaring   

 

          Je reisopties van en
         naar de luchthaven
                   CONTACT HOME
              Neem een  taxi
 

Hier handige tips voor je vliegt. 

 

CONTACT HOME

Weer